VIDEO Experiment spectaculos redat cu efect slow-motion. Ingredientele principale: mentosane şi un braţ robotic

  • Un youtuber a replicat un experiment cu mentosane, cu ajutorul unui braţ robotic.
  • Experimentul a fost filmat de o cameră profesională cu efect slow-motion.
  • Braţul robotic a contribuit la obţinerea unor imagini spectaculoase.
984 afișări
Imaginea articolului VIDEO Experiment spectaculos redat cu efect slow-motion. Ingredientele principale: mentosane şi un braţ robotic

Sursa foto: Youtube

Cine nu a încercat experimentul cu mentosane în copilărie? Youtuber-ul Gavin duce experimentul la un alt nivel.
 
„Ar trebui să obţinem imagini spectaculoase. Spre deosebire de alte braţe robotic, acesta e capabil să se mişte incredibil de rapid. Poate ai vrea să te adăposteşti”, a spus Gavin Free.
 
Experimentul este filmat cu o camera profesională ataşată de un braţ robotic extrem de rapid. Imaginile slow-motion surprinse sunt uimitoare.
 
De obicei, asemenea experimente erau făcute de adolescenţi. Gavin Free duce acest experiment la un alt nivel, implicând o cameră de filmat profesională şi un braţ robotic extrem de rapid. Rezultatele experimentului te captivează instant.
 
Vă recomandăm să nu încercaţi aşa ceva acasă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici