Video VIDEO | „Lecţii de supravieţuire” cu Gloria Gaynor. Artista cântă „I Will Survive” în timp ce se spală pe mâini

  • Gloria Gaynor a postat pe reţeaua TikTok o filmare în care apare cântând celebra melodie „I Will Survive” în timp ce se spală pe mâini.
  • Pe fondul măsurilor de păstrare a igieniei pentru a asigura stoparea Covid-19, artista spune: „Nu-ţi ia decât 20 de secunde ca să supravieţuieşti”.
430 afișări

Gloria Gaynor îşi vede piesa celebră „I Will Survive” într-o nouă ipostază. Din 1979, piesa a fost una dintre cele mai cunoscute melodii dedicate unei despărţiri şi cântecul cel mai uşor de recunoscut pentru încurajarea celor cu inima frântă. Refrenul a devenit un adevărat imn pentru minorităţi sexuale, fiind preluat în zeci de variante, arată CNN.

Cântăreaţa oferă o nouă viaţă cunoscutului refren într-o secvenţă surprinsă pentru reţeaua „TikTok”. Pe fondul măsurilor de păstrare a igieniei pentru a asigura stoparea noului coronavirus, artista cântă la chiuvetă, îşi spală mâinile cu apă şi săpun şi explică: „Îţi ia numai douăzeci de secunde ca să supravieţuieşti”.

Imaginea este însoţită de eticheta pentru provocare #iWillSurviveChallenge şi de #fyp #coronavirus #handwashing #washhands.

Imaginile au fost distribuite de mai multe ori şi imitate de unii utilizatori.

Gloria Gaynor, pe numele adevărat Gloria Fowles, s-a născut în 7 septembrie 1949 şi este o cântăreaţă americană cunoscută mai ales pentru hitul erei disco „I Will Survive”, precum şi pentru piese ca „Never Can Say Goodbye” şi „I Am What I Am”. Ea a înregistrat 19 albume.

Hitul „I Will Survive” a fost folosit drept coloană sonoră pentru filme precum „Bărbaţii în Negru II/ Men in Black II”, „Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings and A Funeral” şi „N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer”. Gloria Gaynor a susţinut un concert şi în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în mai 2007.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici