Viţa de Vie anulează concertele pentru a participa la protest: "Locul nostru e în stradă, nu în club"

Trupa Viţa de Vie şi-a anulat concertele de la Bacău, de vineri şi de sâmbătă, din Iaşi, pentru ca membrii formaţiei dar şi fanii să poată participa la protestele din stradă faţa de hotărârea Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor pernale.

226 afișări
Imaginea articolului Viţa de Vie anulează concertele pentru a participa la protest: "Locul nostru e în stradă, nu în club"

Viţa de Vie anulează concertele pentru a participa la protest: "Locul nostru e în stradă,nu în club" (Imagine: Stefan Sandu/ Mediafax Foto)

Trupa Viţa de Vie urma să susţină concerte pe 3 februarie în Bacău şi pe 4 februarie în Iaşi, însă membrii formaţiei au decis să reprogrameze concertele:

"Am decis să reprogramăm concertele de weekendul acesta, respectiv Bacău şi Iaşi. În aceste zile tensionate, locul nostru, al tuturor, nu este în club, ci în stradă. Acolo trebuie să ne facem simţită prezenţa, acolo trebuie să se facă auzite vocile noastre! Biletele deja cumpărate pot fi returnate în locul din care au fost achiziţionate, iar banii vor fi restituiţi integral. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri create şi vă mulţumim pentru înţelegere.", au transmis membrii formaţiei Viţa de Vie pe pagina oficială de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici