Video Ion Cristoiu: „Am urmărit ce a făcut până acum Cristi Puiu. El nu vrea să fie tefelist, nu vrea să fie în regiment”

  • Publicistul Ion Cristoiu şi Marius Tucă au făcut o radiografie a celor mai importante evenimente din ultima perioadă.
  • Marius Tucă a abordat şi subiectul Cristi Puiu.
  • Ion Cristoiu crede că atacul la Cristi Puiu a fost regizat.
287 afișări

Invitat în cea de-a doua parte a emisiunii  din 13 august,,Marius Tucă Show”, publicistul Ion Cristoiu şi Marius Tucă au făcut o radiografie a celor mai importante evenimente din ultima perioadă.

Cei doi au analizat subiectul organizării alegerilor în pandemie, deşi paradoxal, numărul cazurilor de infectări cu COVID-19, anunţate de autorităţi, este pe un trend crescător.  

Marius Tucă a abordat şi subiectul Cristi Puiu.

Marius Tucă: ”Ce i-a apucat, de unde atâta revarsare de ură, apropo de declaraţia manifest a lui Cristi Puiu de la Cluj? Că am auzit-o amandoi. Omul ăla nu a spus nimic care să îi scoată pe aştia din sărite, pe cei din divizia presă, pe tefelişti. De ce această reacţie?”. 

Ion Cristoiu crede că atacul la Cristi Puiu a fost regizat.

”La Cristi Puiu nu a fost revărsare de ură, a fost comandă de revărsare de ură. Cristi Puiu fiind atât de multipremiat internaţional şi fiind de-al lor, noul val, a fost o lovitură. Nu a fost chiar atât de nevinovată declaraţia faţă de putere. (…) Pe ei nu îi interează masca. Nu aia era tema. Atacul era foarte primejdios. I se face demult dosarul lui Cristi Puiu. El nu ştie. Eu am urmărit ce a făcut până acuma Cristi Puiu. El nu vrea să fie tefelist, el nu vrea să fie în regiment”, a spus Cristoiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici