Video Smiley la „Marius Tucă Show”: E foarte incertă situaţia. Probabil că până în iunie-iulie nu vor exista evenimente

Smiley la ”Marius Tucă Show” despre concertele din mediul online : Nu ştiu dacă oamenii sunt pregatiţi să plătească oricât pentru un concert live pe net. Probabil ca oamenii se vor obişnui.

2022 afișări

Aflat în autoizolare, artistul iubit de milioane de români îţi povesteşte ce înseamnă pentru el această perioadă.

Vei afla de la celebrul cântăreţ cum decurge o zi din viaţa lui şi ce să faci ca să nu te plictiseşti acasă. Muzicianul îţi va dezvălui cum vede lumea la finalul epidemiei şi când crede că te vei putea întoarce la primele concerte. Vizionarul Smiley îţi va povesti şi despre piesa "Cine-i salvează pe eroi", scrisă în colaborare cu Cabron în urmă cu şase luni şi care a devenit imnul acestor zile de cumpănă pentru întreaga omenire.

Marius Tucă: Ce faci, cum îti petreci timpul?
Smiley: Astăzi am stat toată ziua în curte, am vorbit la telefon ,am citit. 
 
T: Cum vezi iesirea din criza dpdv al unui artist?
S: E foarte incertă situaţia. Probabil că până în iunie-iulie nu vor exista evenimente. Daca vorbim de situaţia financiară nu stăm tocmai bine pentru ca nu s-a reglementat încă concertul digital.  Nu ştiu dacă oamenii sunt pregatiţi să plătească oricât pentru un concert live pe net. Probabil ca oamenii se vor obişnui.
 
T: Până se va gasii un vaccin un an, doi probabil ca nu vor mai fi concerte vă gandiţi să vă reorganizaţi concertele?
S: Ne gândim cu echipa la posibilitatea asta cum putem face reprezentaţi live fiecare de la el de acasa. Cumva sa facem un studio live. Noua ne lipseşte foarte tare cântatul. Până la urma e şi vorba de cum te întreţii. Mai trebuie platite nişte facturi. Vorbesc de toţi oamenii implicaţi în structura unui concert.
 
T: Ai ideee câtă lume mai ascultă muzică pe CD.                                                                                                                                                                       
S: Nu prea mai ascultă oamenii CD-uri cumpărate, poate doar nostalgicii.
 
T: Cum crezi că se va schimba lumea?                                                                                                                                                                                       
S: Cred ca momentele acestea ne vor da timp de reflecţie asupra lucrurilor din viaţa, va digitaliza pe repede înainte lumea. Unii vor folosi frica ca să realizeze că timpul este eseţial, iar alţii vor trăi frica asta si dupa ce se va termina pandemia, vor trai în frica toată viaţa lor.
 
T: Sunt lucruri pe care le-ai fi făcut altfel, ai vrea să schimbi ceva în viaţa ta?                                                                                                                         
S: Eu în viaţa mea am făcut toate lucrurile pe care mi-aş fi dorit să le fac si cumva am reuşit să menţin un echilibru. Am reuşit să fac cam tot ce mi-am propus să fac. Cumva perioada asta mă face să accelerez ritmul, să ma focusez mai mult pe momentele importante pentru mine.
 
T: Cum va ieşi Romania din criză?                                                                                                                                                                                         
S: Eu, pentru că lucrez într-o industrie creativă, nu am pus pe hold activitatea. Avem melodii de terminat. Nu ne-am oprit. Pentru noi nu e pauză deloc. Eu şi în perioada asta am facut vreo 3-4 piese. Cred că pentru romani nu va fi aşa de greu pentru ca noi nu ne-am doigitalizat atât de tare suntem oameni descurcăreţi.
 
T: Cum se va desfăşura Romanii au Talent de acum inainte?
S: Se poate face povestea asta şi digital. Pentru că noi primim demo-uri digital. Deocamdată live-urile se vor amana pentru jumatatea verii sau începutul toamnei. Nu am un comunicat oficial.
 
T: Ce ai compus acum?
S: Am făcut o piesă exact despre asta, că eram închis în casa singur de nebun şi cumva am început sa vorbesc cu oglinda. Am redat starea asta de singurătate, dar într-un mod pozitiv.
 
T: Când va fi piesa gata?
S: E gata deja. Sa vâd când o lansez. Am înregistrat de acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici