METEO. Vremea se înrăutăţeşte brusc. Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelie pentru mai multe judeţe din ţară

  • ANM a emis pentru orele următoare o avertizare de Cod portocaliu de ploi torenţiale pentru mai multe judeţe din ţară
  • Este vorba despre Bacău, Neamţ, Cluj, Caraş-Severin şi Argeş
6980 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea se înrăutăţeşte brusc. Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelie pentru mai multe judeţe din ţară

METEO. Vremea se înrăutăţeşte brusc. Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelie pentru mai multe judeţe din ţară

ANM a emis o avertizare de Cod portocaliu de ploi torenţiale pentru mai multe judeţe din ţară, respectiv Bacău, Neamţ, Cluj, Caraş-Severin şi Argeş.

Astfel, joi, în intervalul 16:30 - 18:00 este valabilă o avertizare Cod portocaliu în judeţul Bacău, în localităţile Moineşti, Balcani, Poduri, Mărgineni, Pârjol, Bereşti-Tazlău, Luizi-Călugăra, Berzunţi, Livezi, Nicolae Bălcescu, Măgireşti, Sănduleni, Solonţ, Măgura, Hemeiuş, Scorţeni, Strugari, Ardeoani, Sărata.

În acelaşi interval orar este valabilă o avertizare Cod portocaliu pentru judeţul Neamţ, în localităţile Piatra-Neamţ, Roznov, Borleşti, Piatra Şoimului, Săvineşti, Dumbrava Roşie, Zăneşti, Podoleni, Rediu, Pângăraţi, Girov, Gârcina, Bârgăuani, Mărgineni, Ştefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Dochia, Dobreni. Potrivit ANM, se vor semnala averse ce vor cumula 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, izolat grindină de mici dimensiuni.


Tot joi a fost emisă o avertizare Cod portocaliu pentru mai multe localităţi din Judeţul Cluj. Aceasta este valabilă în intervalul 16:25 - 17:30 şi sunt vizate localităţile Apahida, Gilău, Floreşti, Tritenii de Jos, Iara, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Mociu, Cămăraşu, Căianu, Măguri-Răcătău, Băişoara, Suatu, Ciurila, Valea Ierii, Ploscoş. Se vor semnala averse torenţiale care vor cumula local 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, izolat grindină de mici dimensiuni

Tot pe 23 iulie, în intervalul orar 16.00 – 17.00, a fost valabilă o avertizare Cod portocaliu în judeţul Caraş-Severin, în localităţile Caransebeş, Turnu Ruieni, Obreja, Constantin Daicoviciu, Păltiniş, Buchin, Glimboca, Copăcele, Brebu. Fenomelele semnalate de ANM sunt averse torenţiale ce vor cumula 35-45 l/mp,descărcări electrice, posibil vijelie, grindină de mici dimensiuni.

La aceeaşi data, până la ora 17, a fost valabilă o avertizare Cod portocaliu în zonele: judeţul Argeş: zona de munte; judeţul Prahova: zona de munte; judeţul Dâmboviţa: zona de munte.

Iată şi fenomenele semnalate: local, averse torenţiale care vor acumula 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, izolat grindină de mici dimensiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici