Vremea în Bucureşti. Prognoza meteo ANM: de la caniculă, la ploi torenţiale

  • Marţi, 17 august, este caniculă în Capitală.
  • Temperaturile vor înregistra 36-37 de grade Celsius.
  • Miercuri, temperaturile scad şi vin ploi torenţiale, anunţă ANM.
20674 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Prognoza meteo ANM: de la caniculă, la ploi torenţiale

Meteo Bucuresti 17 august 2021

Canicula şi disconfortul termic accentuat vor persista, marţi, în Capitală, astfel că temperatura maximă va fi de 36 - 37 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Seara, temporar cerul se va înnora şi va creşte probabilitatea pentru fenomene specifice instabilităţii atmosferice. Minima termică va fi de 17 - 20 de grade.

Miercuri, meteorologii spun că valorile termice vor fi în scădere faţă de ziua precedentă, astfel maxima va fi de 30 - 32 de grade, iar minima de 15 - 17 grade.

În special după orele amiezii de miercuri, instabilitatea atmosferică se va accentua şi vor fi perioade în care se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

CITEŞTE AICI: Vremea în România, la final de august şi început de septembrie. Prognoza meteo ANM în următoarele patru săptămâni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici