Absenţe la dezbaterea Băsescu-Geoană-Antonescu: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Udrea, Videanu

Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu au fost însoţiţi, la dezbaterea de vineri seară, de figuri notabile din partidele care îi sprijină, însă din tribunele ocupate de susţinători au lipsit nume sonore precum Ion Iliescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Elena Udrea.

35 afișări
Imaginea articolului Absenţe la dezbaterea Băsescu-Geoană-Antonescu: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Udrea, Videanu

Absenţe la dezbaterea Băsescu-Geoană-Antonescu: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Udrea, Videanu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Liderul PSD Mircea Geoană a fost susţinut din tribune pe parcursul dezbaterii electorale de vineri de Ion Bazac, Cristian Diaconescu, Titus Corlăţean şi Constantin Niţă.

Nu au venit însă Ion Iliescu, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc sau Marian Vanghelie.

Preşedintele liberal Crin Antonescu a venit însoţit de Călin Popescu Tăriceanu, care purta papion, Petre Roman, Mircea Diaconu şi Neagu Djuvara.

Şeful statului în exerciţiu, Traian Băsescu, a venit însoţit de cele două fiice ale sale, de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Monica Macovei, însă Elena Udrea, Radu Berceanu sau Adriean Videanu, importanţi lideri democrat-liberali, nu s-au regăsit între susţinătorii săi la dezbaterea de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici