Video Analiştii nu văd cu ochi buni compararea lui Iohannis cu Vadim Tudor: De fapt, a fost o diversiune

  • Analist: Eu cred că, de fapt, a fost o diversiune, pentru că nu poate trece drept un naţionalist
  • Ion Cristoiu spune că şeful statului a vrut să abată atenţia publică de la „conferinţa dezastruoasă” de marţi seara
  • El sugerează că preşedintele Iohannis a încercat şi un puci în PSD
1291 afișări

Analiştii spun că politicienii care l-au comparat pe Klaus Iohannis cu fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor au greşit.

„Eu cred că de fapt a fost o diversiune, pentru că domnul Klaus Iohannis, judecat minim politic, nu avea nimic de câştigat electoral. De la electoratul lui nu avea cum să câştige, pentru că electoratul USR, TFL-ist, nu are tema asta, de la electoratul PSD nici vorbă, pentru că nu poate trece drept un naţionalist”, a spus analistul Ion Cristoiu.

În opinia acestuia, motivele pentru care Iohannis a susţinut discursul în care acuza înţelegeri între PSD şi Ungaria pentru cedarea Ardealului sunt altele, printre care conferinţa de presă susţinută în seara anterioară.

„Cred că semnalele de pe reţelele de socializare şi ale băieţilor din păduri au fost că conferinţa a fost dezastruoasă. Nu există o altă explicaţie. Cred că al doilea obiectiv al diversiunii a fost abaterea atenţiei de la bâlbâielile, de la dezastru, adică a mai încercat să reducă presiunea opiniei publice pe ideea când ieşim din case şi, nu în ultimul rând, încercare de puci în PSD. Brusc s-a activat latura dragnistă a PSD, să ceară demisia, deşi ştiau şi ei că nu-l văd pe Ciolacu vânzând Ardealul lui Viktor Orban”, a mai spus Ion Cristoiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici