Anisie anunţă că elevii care nu poartă mască riscă să li se scadă nota la purtare

  • Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a vorbit, vineri, despre sancţiunile pe care le riscă un elev care nu respectă măsurile impuse de autorităţi.
  • Anisie: Este important să le explicăm copiilor că viaţa noastră nu trebuie pusă în pericol
  • Ministrul Educaţiei spune că este de datoria profesorilor să discute cu fiecare elev în parte.
432 afișări
Imaginea articolului Anisie anunţă că elevii care nu poartă mască riscă să li se scadă nota la purtare

Anisie anunţă că elevii care nu poartă mască riscă să li se scadă nota la purtare

Elevii care îşi dau masca jos la şcoală riscă să aibă nota scăzută la purtare, pentru comportament neadecvat, a anunţat ministrul Educaţiei

„În primul şi primul rând, noi trebuie să îi spunem elevului că riscă să i se scadă nota la purtare. Ştim că având un comportament neadecvat în spaţiul şcolii, din punctul ăsta de vedere, nerespectând măsurile, riscă să i se scadă nota la purtare”, a spus Anisie.

Monica Anisie a subliniat, însă, că este important ca fiecare profesor să le explice elevilor că nu trebuie să pună în pericol viaţa celor din jur.

„Este important ca noi, profesorii, să le explicăm copiilor că viaţa noastră trebuie să nu fie pusă în pericol (…) Dacă un copil nu respectă regulile profesorul trebuie să-i explice că este important să se gândească la pericolul pe care îl realizează  faţă de cei din jurul lui, având în vedere că există posibilitatea să aibă virusul respectiv. (…) Nu există acum nişte sancţiuni care să vină în defavoarea elevului”, a mai explicat ministrul Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici