Antonescu: Am conturat o propunere pentru TVR, o voi face publică. Voi mai avea o discuţie cu persoana respectivă

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, că liberalii au conturat o propunere privind şefia interimară a TVR, menţionând că o va face publică în cursul zilei, după ce va avea o ultimă discuţie cu persoană avută în vedere.

247 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am conturat o propunere pentru TVR, o voi face publică. Voi mai avea o discuţie cu persoana respectivă

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Am conturat o propunere, o vom face publică, o să mai am o ultimă discuţie cu persoana vizată, îl voi informa şi pe domnul Ponta şi voi face public numele acestuia în cursul după-amiezii", a declarat Antonescu.

El a fost întrebat dacă poate confirma propunerea ca Stelian Tănase să fie desemnat pentru şefia TVR.

"Dacă aş fi putut să vă confirm aşa ceva, v-aş fi spus de prima dată. Vă spun doar că propunerea s-a conturat şi în scurtă vreme o voi face publică", a mai precizat Antonescu.

Stelian Tănase este nominalizarea agreată de liderii PNL pentru poziţia de preşedinte director general al TVR, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Liderii PNL s-au reunit în şedinţă la Senat, în biroul lui Crin Antonescu

Liderii PNL s-au reunit, joi, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Camerelor, într-o şedinţă în biroul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru a discuta pe tema nominalizării la şefia TVR şi a mobilizării parlamentarilor liberali la şedinţa de vineri a plenului Parlamentului.

La şedinţă participă alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, purtătorul de cuvânt al partidului, Cristina Pocora, şi miniştrii Radu Stroe, Gigel Ştirbu şi Mihai Voicu.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultură, a anunţat preşedinţele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, arătând că nu ştie care este propunerea liberalilor pentru acest post.

"Mâine (vineri - n.r.) ne vedem la ora 12:00, la ora 11:00, Comisiile de Cultură sunt convocate pentru a face o propunere de director general interimar", a precizat Zgonea, joi, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici