Antonescu către Băsescu: Plecaţi pe mare, dar cu ce, că nu mai aveţi flotă

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, l-a întrebat pe Traian Băsescu, la finalul dezbaterii de la Cluj, cu ce va pleca pe mare, dacă va pierde alegerile, pentru că "flotă" nu mai are, iar preşdintele i-a replicat liderului liberal că nu se aştepta să aibă "o abordare securistă".

34 afișări
Imaginea articolului Antonescu către Băsescu: Plecaţi pe mare, dar cu ce, că nu mai aveţi flotă

Antonescu către Băsescu: Plecaţi pe mare, dar cu ce, că nu mai aveţi flotă (Imagine: Mircea Roşca/ Mediafax Foto)

Rugat, la finalul dezbaterii, să îi adreseze o întrebare lui Antonescu, preşedintele Traian Băsescu a afirmat că nu îl va întreba nimic, ci îi dă o bilă albă pentru că a participat la întâlnire.

"Aveţi de la mine o bilă albă, pentru că aţi participat la dezbatere, ţinând cont că preşedintele în funcţie are un program încărcat. Pentru că aţi venit, nu vă pun nicio întrebare", a spus Băsescu.

Antonescu a afirmat, însă, că vrea să facă o glumă şi i-a amintit lui Băsescu despre declaraţia potrivit căreia va pleca pe mare dacă nu va câştiga alegerile.

"Plecaţi pe mare, dar cu ce, că nu mai aveţi flotă", a spus Antonescu.

Băsescu a replicat că nu s-a aşteptat niciodată ca liderul liberal să aibă "o abordare securistă", cum au fost cele de după Revoluţie, când se spunea că el a fost cel care "a furat flota".

"Trebuie să dau o explicaţie. Nu există niciun document semnat de Băsescu, în care să se fi aprobat vânzare unei singure nave. Nu există. Afirmaţia asta o fac la sfârşitul primului mandat şi la începutul celui de-al doilea", a subliniat Băsescu, reproşându-i lui Crin Antonescu că vrea să câştige alegerile folosind "scheme utilizate de Honcescu".

"Nu se pot câştiga alegerile prezidenţiale cu minciuni. Domnul Antonescu a dechis un subiect bazat pe minciună, iar alegerile prezidenţiale se câştigă numai pe corectitudine. Deosebirea dintre noi este că brevetul meu este valabil oriunde în lume", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici