Antonescu: Eu particip la o dezbatere aşa cum a fost convenită cu cei cinci candidaţi

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, afirmă, răspunzând la întrebarea dacă va participa la dezbaterea de la TVR, în condiţiile în care directorul de comunicare al PNL spunea că nu e de acord cu formula propusă, că el participă la dezbatere "aşa cum a fost convenită cu cei cinci candidaţi".

59 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Eu particip la o dezbatere aşa cum a fost convenită cu cei cinci candidaţi

Liderul PNL Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

Crin Antonescu a fost întrebat, la Timişoara, de corespondentul MEDIAFAX dacă va mai participa la dezbaterea de miercuri seară de la TVR, în condiţiile în care directorul de comunicare al PNL, Dan Mihalache, a trimis o scrisoare TVR prin care anunţa că PNL nu este de acord cu formula de dezbatere propusă de această televiziune.

"Eu particip la o dezbatere aşa cum a fost convenită cu cei cinci candidaţi", a spus el, iar apoi s-a urcat în maşină pentru a pleca la Aeroportul din Timişoara, de unde se va îndrepta spre Bucureşti.

După ce consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a anunţat că Traian Băsescu nu va mai merge la dezbaterea de la TVR, Crin Antonescu a declarat, la Timişoara, că el a încheiat o înţelegere privind participarea la o dezbatere în cinci, la ora 19.45, şi a spus că va fi prezent la aceasta, iar "cine nu vrea să vină, îl priveşte".

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă va participa la dezbaterea de miercuri seară, de la TVR, în condiţiile în care Traian Băsescu nu va merge, Antonescu a răspuns: "Eu am încheiat o înţelegere pe care au încheiat-o dimineaţă toţi. Această dezbatere este diseară (miercuri seară - n.r.) la 19.45, o dezbatere în cinci. Eu voi fi prezent la această dezbatere în cinci. Cine nu vrea să vină, îl priveşte".

Ulterior, directorul de strategie şi comunicare al PNL, Dan Mihalache, a declarat, la Bucureşti, că PNL nu este de acord ca Alexandru Sassu să folosească timpii de antenă ai lui Crin Antonescu şi i-a trimis o scrisoare în care îi transmite că nu acceptă formula de dezbatere propusă de TVR.

Până acum, au anunţat că nu vor participa la dezbatere Traian Băsescu şi Sorin Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici