Băsescu: Croitoru va prezenta un Guvern cu mai puţini miniştri

Preşedintele Traian Băsescu a declarat pe site-ul Hotnews că Lucian Croitoru va propune Parlamentului un Guvern cu mai puţini miniştri şi că acesta va pune accentul pe oameni cu "reputaţie recunoscută" în domeniu, indiferent dacă sunt sau nu angajaţi politic.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Croitoru va prezenta un Guvern cu mai puţini miniştri

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Premierul desemnat lucrează, cu certitudine va propune Parlamentului un cabinet cu mai puţini miniştri", a spus şeful statului răspunzând întrebărilor cititorilor.

El a adăugat că premierul desemnat "va pune accentul pe oameni cu reputaţie recunoscută în domeniu, fie că sunt angajaţi politic sau nu".

Şeful statului a repetat într-un răspuns că "în orice caz, dizolvarea Parlamentului este de nedorit, dar nu poate fi exclusă ca soluţie constituţională de deblocare a unei crize politice".

"Oricare dintre variante va fi aplicată, important este să ne asigurăm ca o vom aplica pe aceea care nu ne duce la pierderea tranşelor de la FMI şi UE. Acest lucru trebuie negociat cu Fondul", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici