Băsescu ştie cine ar trebui să fie premier: E bun... L-am propus de două ori

Traian Băsescu crede că Siegfried Mureşan ar fi bun de premier

64530 afișări
Imaginea articolului Băsescu ştie cine ar trebui să fie premier: E bun... L-am propus de două ori

"Asta e viaţa. Am crescut atâţia tineri care m-au trădat încât nu mai contează. Am avut doi europarlamentari, Preda şi Siegfried. Au plecat amândoi şi nu vom avea reprezentanţi în secţiile de votare. Asta este. Îl văd, sigur că îl văd premier, pentru că l-am propus de două ori (Siegfried Mureşan - n.r.). Sunt un om cu experienţă politică", a spus Traian Băsescu la România Tv.

Fostul preşedinte al României a mai spus că Siegfried Mureşan este cel care a aranjat întâlnirea dintre Ludovic Orban şi Angela Merkel.

"Cel care i-a făcut canal pentru întâlnirea cu Merkel a fost Siegfried Mureşan, care e în PPE", a declarat Băsescu.

Siegfried Mureşan a demisionat din Partidul Mişcarea Populară şi a ales să se înscrie în Partidul Naţional Liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici