BIO: Cine este Toma-Florin Petcu, ministrul propus pentru Energie

Printre funcţiile ocupate în ultima perioadă de Toma Petcu (născut la 29 aprilie 1978) se numără cele de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, subprefect al judeţului Giurgiu şi director al Direcţiei de Insolvenţă din cadrul Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului.

2541 afișări
Imaginea articolului BIO: Cine este Toma-Florin Petcu, ministrul propus pentru Energie

BIO: Cine este Toma-Florin Petcu, ministrul propus pentru Energie (Facebook / Mediafax Arhiva Foto)

În perioada decembrie 2015 - mai 2016, Toma Petcu a fost preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, iar între octombrie 2013 şi iulie 2014 a fost subprefectul judeţului Giurgiu. Între aprilie şi august 2013 a ocupat postul de director la Direcţia de Insolvenţă a Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), având în atribuţii gestionarea activităţii tuturor societăţilor aflate în insolvenţă la care AAAS este creditor sau acţionar.

Între septembrie 2011 şi artie 2013, Toma-Florin Petcu a fost preşedinte al CA şi director general al CNF Giurgiu-Nav SA Giurgiu.

Toma-Florin Petcu, inginer constructor specializat în construcţii hidrotehnice, este deţinătorul unui Master în management public, avînd drept competenţe profesionale dobândite managementul şi administraţia publică obţinute la Academia de Studii Economice Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici