Bogdan Diaconu, preşedinte PRU: Oameni care au lucrat cu Victor Ponta îşi sună colaboratorii să lucreze din nou pentru el

Preşedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, în replică la acuzaţiile aduse de PSD, că oameni care au lucrat cu Victor Ponta s-au alăturat PRU şi îşi sună colaboratorii din campania prezidenţială a lui Victor Ponta să îi invite să lucreze din nou pentru acesta.

1371 afișări
Imaginea articolului Bogdan Diaconu, preşedinte PRU: Oameni care au lucrat cu Victor Ponta îşi sună colaboratorii să lucreze din nou pentru el

Bogdan Diaconu, preşedinte PRU: Oameni care au lucrat cu Victor Ponta îşi sună colaboratorii să lucreze din nou pentru el (Imagine Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

"Foarte mulţi oameni care au lucrat pentru campania lui Victor Ponta şi care sunt susţinători ai lui Victor Ponta s-au alăturat proiectului PRU tocmai pentru că PRU îl propune pe Victor Ponta ca viitor prim-ministru al României. Aceşti oameni au o agendă telefonică vastă şi îşi sună colaboratorii din campania prezidenţială a lui Victor Ponta să îi invite să lucreze din nou pentru Victor Ponta", a afirmat preşedintele PRU, întrebat dacă PRU foloseşte baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.

Bogdan Diaconu a afirmat că activitatea PRU nu execede legislaţia în vigoare nici măcar cu "un milimetru".

"Activitatea PRU atât din punct de vedere al activităţii politice, cât şi din punct de vedere al comunicării publice şi al informării cetăţenilor despre proiectele şi iniţiativele PRU se fac în conformitate cu legislaţia în vigoare a României şi nu execede aceste prevederi nici cu un milimetru", a susţinut el.

Social-democraţii au acuzat Partidul România Unită (PRU) că ''ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD'' printr-o campanie adresată celor din baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.

''Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile şi a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU şi către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi să folosească cu atenţie baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014. Faptul că am primit semnale de la mai mulţi tineri simpatizanţi şi susţinători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD să ia sfârşit'', a transmis liderul TSD, Gabriel Petrea, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici