Video Bruynseels dezminte zvonurile că ar face parte din mişcarea „Pământului plat”: Este sferic. Sunt un om cu toate oalele acasă - VIDEO

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu face parte din nicio mişcare care crede că Pământul este plat, precizând că ştie că planeta noastră este sferică, fiind „un om cu toate oalele acasă şi cu mansarda cât de cât sănătoasă”.

1886 afișări

„Este o dezinformare crasă şi a fost o lucrătură urâtă. Un articol care a apărut în 2017, imediat după ce am fost promovată în Guvern, la funcţia de secretar de stat. Cineva m-a introdus pe Facebook, într-un grup care avea acest obiect. Niciodată nu am dat un like, niciodată nu am comentat nimic, nici măcar nu am ştiut că fac parte din acel grup. Am aflat din acel articol”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, întrebată despre informaţiile potrivit cărora ar face parte dintre organizaţie numită „Pământul este plat”.

Prezidenţiabilul Partidului Puterii Umaniste (PPU) a adăugat că nu are nicio treabă cu „Pământul este plat”, fiind un om „tradiţionalist şi conservator”, care crede în ceea ce a învăţat.

„Ei bine, din păcate, deşi i-am informat pe jurnaliştii respectivi că nu este adevărat şi iată ce s-a întâmplat, continuă să scrie acest lucru. Vedeţi dumneavoastră, dacă nu au ce să scrie pentru că nu sunt coruptă, nu am furat, nu am minţit, nu am făcut tâmpenii, vin cu astfel de lucruri. Deci nu, Pământul este sferic. Eu sunt un om tradiţionalist şi conservator. Cred în bunul Dumnezeu, cred în ce am învăţat la şcoală că Pământul este rotund, sferic m-au corectat oamenii când am scris asta pe Facebook. Deci nu. Nu am nicio treabă cu Pământul este plat. Sunt un om cu toate oalele acasă şi cu mansardă cât de cât sănătoasă”, a conchis Bruynseels.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici