Bugetul Camerei pe 2018, adoptat de Comisia de buget/ Câţi bani va cheltui Camera anul viitor

Proiectul de buget al Camerei Deputaţilor pentru anul 2018 a fost adoptat, luni, de Comisia de buget-finanţe, dar şi, pe articole, de către plenul Camerei, USR acuzând faptul că acesta este majorat cu 36% faţă de anul în curs şi anunţând că va vota împotrivă.

641 afișări
Imaginea articolului Bugetul Camerei pe 2018, adoptat de Comisia de buget/ Câţi bani va cheltui Camera anul viitor

Bugetul Camerei pe 2018, adoptat de Comisia de buget/ Câţi bani va cheltui Camera anul viitor

Proiectul de buget al Camerei Deputaţilor pentru anul 2018 a fost dezbătut, iniţial, în Comisia de buget-finanţe, care l-a aprobat cu 11 voturi „pentru” şi 2 voturi „împotrivă”.

Potrivit proiectului adoptat, bugetul Camerei Deputaţilor pentru anul 2018 va fi în cuantum de 421.300.000 de lei, dintre care cheltuieli de personal vor fi în cuantum de 307.792.000 lei, avându-se în vedere implicaţiile legii privind salarizarea personalului plătit din fondurile publice, în timp ce cheltuielile cu bunuri şi servicii vor fi în cuantum de 54.616.000 lei.

Deputatul USR Claudiu Năsui a precizat, atât în Comisia de buget-finanţe, cât şi în plen, la dezbaterea pe articole, că bugetul Camerei pentru 2018 este mai mare cu peste 36% faţă de anul în curs, cele mai mari majorări înregistrându-se la chetuielile cu personalul, motiv pentru care USR va vota împotrivă.

Proiectul de buget urmează să fie supus votului final, în sesiunea de miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici