Candidatul PNG-CD la Primăria Capitalei - Daniel Fuciu

Candidatul PNG-CD la Primăria Capitalei este Daniel Fuciu, în vârstă de 36 de ani, licenţiat în drept, el prezentând, duminică, într-o conferinţă de presă, un "plan de urgenţă" în zece puncte pentru Bucureşti.

182 afișări
Imaginea articolului Candidatul PNG-CD la Primăria Capitalei - Daniel Fuciu

Candidatul PNG-CD la Primăria Capitalei - Daniel Fuciu

Planul său de urgenţă include, printre altele, participarea cetăţenilor din Bucureşti la propriul destin, proiectul ABC = asfalt, becuri, curăţenie, un plan de acţiune socială şi proiectul referitor la o Poliţie comunitară eficientă şi modernă.

Candidaţii pentru primăriile de sectoare sunt Marian Oprea (sectorul 1), Robert Ionescu (sectorul 2), Valentin Biber (sectorul 3), Ioan Gâf-Deac (sectorul 4), Mihai Bogdan Becheanu (sectorul 5) şi Cristian Ene (sectorul 6).

Preşedintele PNG-CD Gigi Becali a precizat că, în momentul în care a anunţat că-l va susţine în cursa pentru Primăria Capitalei pe candidatul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, Daniel Fuciu trebuia să candideze pentru CJ Ilfov.

"Conducerea partidului a spus că ar fi cel mai cel mai bun pentru Primăria Capitalei şi că ar fi bine să avem omul nostru pentru Primăria Capitalei, că ar fi bine şi pentru imaginea partidului. Binenţeles că am făcut ce a spus conducerea şi am spus: «Foarte bine Fuciule! Candidează!». El nu are notorietate, dar eu cred mai mult în Fuciu decât în toţi ceilalţi care candidează la Primărie", a explicat liderul PNG-CD.

Becali a mai spus că "arma" candidaţilor PNG-CD este "arma Becali" şi că el garantează pentru candidaţii PNG-CD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici