Video Cătălin Rădulescu, deputat PSD, cere indemnizaţii mărite pentru aleşi: Ne-ar trebui salarii mai decente. Nu putem veni în blugi şi mizerabili

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, marţi, că aleşii au nevoie de indemnizaţii mai decente pentru a-şi putea cumpăra costume şi pantofi şi să nu se prezinte în Parlament îmbrăcaţi în blugi, în momentul de faţă venitul unui ales fiind de 5.000 de lei.

6256 afișări

"Atâta timp cât eu trebuie să îmi cumpăr trei costume, nu am bani nici de pantofi. Cred că ar trebui măcar, atâta timp cât toţi ne dorim ca salariile să fie mari şi pentru jurnalişti şi pentru profesori şi pentru orice fel de om din România, eu cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat, care să îi permită să poată să se îmbrace, pentru că suntem obligaţi dacă vrem să fim cu bun simţ să venim cu costum şi cravată, nu ca alţii care vin cu blugi în Parlamentul României. Eu la Roma, în Parlamentul de acolo, şi jurnaliştii sunt îmbrăcaţi la costum", a declarat, marţi, Cătălin Rădulescu.

Parlamentarul spune că e nevoie de salarii mai decente pentru aleşi. "5.000 de lei, atât ne dă. Cred că ne-ar trebui salarii mult mai decente ca să putem să arătăm într-un fel în Parlament că dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea ne va trata ca atare".

Rădulescu susţine că foloseşte banii din firma sa pentru a achita transportul în interes de serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici