Video Ce măsuri de securitate s-au luat pentru Adunarea Parlamentară a NATO de la Bucureşti - VIDEO

Weekend-ul viitor va avea loc, la Bucureşti, summitul Adunării Parlamentare a NATO, la care sunt asteptaţi sute de oficiali străini, în frunte cu secretarul general al Alianţei, Anders Fogh Rasmussen.

809 afișări

Măsurile de securitate vor fi pe măsura importanţei participanţilor, însă nu la fel de stricte ca la Summit-ul NATO din 2008, când s-au aflat la Bucureşti lideri precum Putin sau Bush.

Astfel, au fost excluse culoarul unic de deplasare a delegaţiilor oficiale, filtrele la metrou sau pe unele străzi ale Capitalei. În jurul Parlamentului nu au mai fost impuse restricţii de circulaţie.

În Parlament însă nu poate intra nimemi fără ecuson special. Şi cei care sunt acreditaţi vor fi controlaţi de ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază. Se montează porţi speciale pentru controlul antiterorist. Pentru a depista orice posibil pericol, angajaţii SPP vor fi ajutaţi şi de şase câini special antrenaţi, care vor verifica toate maşinile folosite pentru delegaţi, precum şi bagajele.

(Material realizat de Gabriel Pecheanu, gabriel.pecheanu@mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici