Claudiu Manda: SRI a transmis un răspuns clasificat privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în Justiţie

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a precizat, marţi, că Serviciul a transmis un răspuns clasificat privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în Justiţie, el arătând că, la rândul său, Comisia a solicitat un răspuns nesecret, privind vulnerabilităţile identificate.

1025 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda: SRI a transmis un răspuns clasificat privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în Justiţie

Claudiu Manda: SRI a transmis un răspuns clasificat privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor a dosarelor în Justiţie

„Am primit un răspuns privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în justiţie. SRI a răspuns despre posibile vulnerabilităţi, într-un document secret. Am solicitat răspuns nesecret cu vulnerabilităţi şi beneficiarii care au primit informaţii despre vulnerabilităţi”, a spus Manda.

El a reiterat faptul că în cadrul audierilor desfăşurate de Comisia SRI s-au adus în discuţie aceste vulnerabilităţi şi a făcut referire la audierea lui Ovidiu Puţura.

„În discuţiile cu domnul Puţura, a spus de vulnerabilităţi, că la vremea în care era secretar de stat (în ministerul Justiţiei, n.r.), responsabil cu securitatea a avut astfel de înştiinţări, se ştia la nivelul SRI. Am vrut să ştim dacă s-a ştiut la nivelul SRI, dacă s-au identificat vulnerabilităţi, dacă au fost informaţi beneficiarii”, a spus Manda.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici