- Home
- Politic
- BUCURESTI, (06.02.2018, 16:14)
- Cătălina Mănoiu
- Home
- Video
- Politic
- Vești bune
- Economic
- Social
- Externe
- Revolutions
- Marius Tucă Show
- Gândurile lui Cristoiu
- Coronavirus
- Facem România bine
PNL, USR şi PMP cer o comisie de anchetă privind votul împotriva Guvernului Grindeanu
Parlamentul se reuneşte miercuri, la ora 12,00, într-o şedinţă de plen comună, pe ordinea de zi fiind înscrisă şi propunerea de înfiinţare unei comisii de anchetă privind votul din 12 iunie 2017 din Parlament – moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.
810 afişări

PNL, USR şi PMP cer înfiinţarea unei comisii de anchetă privind votul împotriva Guvernului Grindeanu
"Mâine (miercuri - n.r.), de la 12,00, avem şedinţă de plen comună. Pe ordinea de zi se află scrisoarea din partea liderilor grupurilor PNL, USR şi PMP pentru constituirea unei comisii de anchetă a votului din 12 iunie 2017 şi solicitări din partea grupurilor PSD privind modificări în cadrul unor delegaţii şi comisii comune", a declarat secretarul (PSD) al Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei comune a Birourilor permanente ale Parlamentului.
Grupurile parlamentare ale PNL, USR şi PMP au solicitat înfiinţarea unei comisii parlamentare speciale de anchetă pentru verificarea aspectelor ce ţin de modalitatea de desfăşurare a votului din data de 21 iunie 2017, privind moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Rareș Bogdan, atac la Orban: „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”
-
Interviurile lui Cristoiu. Rareş Bogdan, despre dictatura lui Orban în PNL: „Şi-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”
-
Întrebarea momentului: Ne vaccinăm sau nu? Medicul Virgil Musta pune în balanţă cele două scenarii şi riscurile lor
-
VIDEO Alexei Navalnîi a fost reţinut de poliţişti la graniţă. Liderii internaţionali cer eliberarea lui Navalnîi
Comisia de anchetă ar urma "să determine modalitatea prin care s-au exprimat un număr de 251 de voturi, deşi numărul deputaţilor şi senatorilor ce s-au exprimat prin vot a fost de 249, conform înregistrării video a şedinţei din data de 21 iunie 2017", potrivit solicitării depuse la Birourile Permanente Reunite.
În rândul obiectivelor comisiei se numără şi identificarea acelor persoane care au introdus mai mult de un set de bile în urnele de vot, formularea unor propuneri de modificare a regulamentului activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru ca situaţii similare să poată fi prevenite pe viitor, potrivit sursei citate.






Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.







ULTIMA ORǍ
vezi mai multe