Conducerea PNL a votat pentru acordarea derogării în cazul lui Becali

Conducerea PNL a votat, vineri, în favoarea acordării derogării de vechime în PNL pentru a putea deveni candidaţi la alegerile parlamentare George Becali, Victor Ciorbea, Sorin Roşca Stănescu, Vlad Nistor şi Daniel Barbu, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

261 afișări
Imaginea articolului Conducerea PNL a votat pentru acordarea derogării în cazul lui Becali

Conducerea PNL a votat pentru acordarea derogării în cazul lui Becali (Imagine; Razvan Lupica / MediafaxFoto)

Candidaturile pentru alegerile parlamentare din partea PNL urmează să fie aprobate în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al partidului.

Eurodeputatul George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua, şi-a depus adeziunea la Partidul Naţional Liberal.

Informaţia a fost confirmată, vineri, pentru MEDIAFAX de către vicepreşedintele PNL Rareş Mănescu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici