Consilierii PSD, aluzie la refuzul lui Iohannis de a participa la dezbatere: Pancarte în CGMB cu mesajul „Vrem dezbatere”

Consilierii PSD au adus, la şedinţa CGMB de joi, pancarte cu mesajul „Vrem dezbatere”, aluzie la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, ambii în turul II în cursa pentru Cotroceni.

396 afișări

Mai mulţi consilieri PSD au adus la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi pancarte cu mesajul „Vrem dezbatere”. Prin acest demers, consilierii PSD fac aluzie la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, ambii aflaţi în turul II în cursa pentru Cotroceni.

„Vrem să dezbatem!”, se aude în sală.

La aceeaşi şedinţă, cei din PSD au adus şi pancarte adresate Roxanei Wring, fost consilier USR: „Roxana Wring, noi turnăm beton nu colegi”.

Acesta nu este primul astfel de demers care o are drept ţintă pe Wring.

La şedinţa din 24 octombrie, consilierii PSD au adus pancarte pe care scria „Doamna Wring, turnătoria ucide”, făcând referire la decizia CNSAS de a se verifica dacă fostul consilier Roxana Wring a fost colaborator al Securităţii.

Taguri:
psd,
dezbatere,
cgmb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici