Culisele moţiunii lui „Maricel” Vela. Gafele senatorilor, plictisiţi de dezbatere şi de regulile de prevenţie

  • Senatorii au fost cam plictisiţi la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Vela. Stăteau pe telefoane, vorbeau între ei sau ieşeau din sală
  • Un senator neafiliat era confuz în privinţa numelui ministrului, dacă este „Marcel” sau „Maricel”
  • Aceştia nici păstrau distanţa fizică, deşi le era specificat, prin afişe
678 afișări
Imaginea articolului Culisele moţiunii lui „Maricel” Vela. Gafele senatorilor, plictisiţi de dezbatere şi de regulile de prevenţie

Culisele moţiunii lui „Maricel” Vela. Senatorii, plictisiţi de dezbatere şi de regulile de prevenţie

Senatorii s-au arătat cam plictisiţi la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela. Aceştia vorbeau între ei, stăteau pe telefoane şi ieşeau din sală.

Ba chiar, senatorul Ionaşcu Gabriel a fost cam confuz, dacă numele ministrului este Marcel sau Maricel Vela.

Senatorii nici nu prea respectau normele de distanţare fizică. Deşi era specificat că un loc trebuie să rămână liber între ei, aceştia stăteau unul lângă altul, semn că le-a lipsit socializarea cu colegii, după o lungă perioadă de activitate parlamentară în online.

Pare că şi dezinfectantul s-a terminat în Parlament.

Marcel Vela le-a atras atenţia antevorbitorilor că nu au respectat regulile şi nu au folosit masca la microfon şi i-a atenţionat că nu dau un exemplu bun cetăţenilor. Aceştia i-au răspuns, strigând în sală, ironic, „amendă!”.

„Doamnelor şi domnilor colegi, şi eu am să vorbesc fără mască, bănuiesc că nimeni nu are de gând să pună faţa sau mâna sau gura pe aceste microfoane”, a spus Şerban Nicolae, senator PSD.

Marcel Vela: „Aş fi preferat ca toţi colegii care au vorbit înaintea mea să respecte regula şi să vorbească cu mască, fiindcă suntem mai mulţi de 16 oameni în această sală.”

Senatorii şi-au revenit, însă, la starea obişnuită, şi au început să se certe în plen.

Moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentari PSD, a fost adoptată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici