Video Cum nu reuşesc politicienii să frâneze epidemia de Covid-19. Oficialii români nu se înghesuie să respecte ordonanţele militare

933 afișări

Oficialii români nu se înghesuie să respecte ordonanţele militare. Cel puţin nu pe cele care privesc înghesuiala. Deşi sunt interzise adunările de mai mult de trei oameni, un alai de politicieni, printre care şi miniştrii Sănătăţii şi Internelor, a fost în Piaţa Victoriei, la plecarea convoiului cu ajutoare pentru Republica Moldova. Şi fără să respecte distanţa socială de un metru şi jumătate.

Nici la Craiova, unde au vizitat uzina Ford, oficialii români nu au fost mai respectuoşi faţă de ordonanţe. Iar pe premierul Ludovic Orban nu l-a ajutat nici masca, pentru a fi protejat, îi aluneca tot timpul de pe nas. 

Domnule premier, am o curiozitate, declaraţie de deplasare aveţi?”

Grăbit să bifeze toate punctele de pe agenda oficială, premierul s-a grăbit să plece fără să spună dacă are declaraţie de deplasare în afara localităţii, aşa cum li se cere tuturor românilor.

Nu doar politcienii români au eşecuri în respectarea măsurilor de evitare a răspândirii bolii. Preşedintele Donald Trump a vizitat o uzină pentru măşti de portecţie fără să poarte una. A avut însă ochelari.

Donald Trump, preşedintele SUA: Am purtat-o în culise, dar mi-au spus că nu am nevoie de ea, aşa că nu am purtat-o. Şi, apropo, dacă aţi observat, nu a purtat niciunul dintre cei din grup. Şi erau ceva oameni.

Cert este că politica nu te fereşte de virus. A demonstrat-o premierul britanic Boris Johnson care a făcut o formă gravă a bolii, după ce a refuzat să se protejeze în vreun fel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici