Cumpănaşu, revoltat după declaraţiile şefului DIICOT: Nu am aflat absolut nimic. Am ţinut foarte greu pasul

Alexandru Cumpănaşu a spus, după declaraţiile şefului DIICOT, că din păcate informaţiile furnizate de Felix Bănilă nu au adus nimic nou, de aceea este dezamăgit de „trecerea în revistă” a lucrurilor deja ştiute din comunicate de presă.

1731 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu, revoltat după declaraţiile şefului DIICOT: Nu am aflat absolut nimic. Am ţinut foarte greu pasul

Cumpănaşu, dezamăgit după declaraţiile şefului DIICOT: Nu am aflat absolut nimic. Am ţinut foarte greu pasul

Am stat ca pe ghimpi şi eu, şi familia mea. Avocatul nostru studiază dosarul, l-am ascultat pe domnul Bănilă cu mare atenţie. Apreciez că încearcă să comunice public. (...) Din păcate, nu am aflat absolut nimic. Pot să-i spun domnului Bănilă că nu ne-a spus absolut nimic, că presa avea dreptul săpună întrebări nu despre probe din dosar, ci despre traficul de persoane”, a declarat unchiul Alexandri, în faţa sediului DIICOT.

Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, este revoltat deoarece şeful DIICOT a comunicat informaţii deja cunoscute.

Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce ştiu deja. Nu poţi să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă. (...) La un moment dat, m-a confuzat, pentru că din septembrie se intorcea în august, din august, în iulie. Am ţinut foarte greu pasul. Declaraţia e un exercitiu de comunicare publică firesc, dar a fost un exercitiu inutil”, a spus Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a mai spus că în afară de dinţi, procurorii nu pot asocia fragmentele osoase găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă, Alexandrei.

În raportul pe care l-au studiat părinţii ieri (joi – n.r.) s-au găsit, conform a ceea ce au citit dânşii, dinţii, cei şapte, fragmente din craniu, dar nu craniul, fragmente din oase, părticele din oase, din femur (...). Acolo nu scria dacă erau oase vitale. Era o înşiruire de fragmente osoase. În afară de partea de craniu, unde am reţinut că era o parte din craniu şi fragmente osoase mici, fărâmiţate, nu au avut nimic altceva. Practic, acelea nu pot fi asociate Alexandrei. În afară de dinţi, procurorii nu pot să asocieze acele fragmente osoase Alexandrei”, a spus Cumpănaşu.

Potrivit acestuia, părinţii Alexandrei au întrebat procurorii DIICOT dacă ei pot avea certitudinea, din ceea ce au obţinut, prin orice mijloc, că Alexandra a fost arsă acolo şi li s-a răspuns negativ.

Astfel, s-a luat decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul fetei.

O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. NU ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.

Precizările vin după ce şeful DIICOT, Felix Bănilă, a avut, vineri, o amplă declaraţie de presă în care prezenta radiografia cazului de la Caracal.

Taguri:
cumpănaşu,
diicot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici