Dacian Cioloş: Balonul de promisiuni al PSD-ALDE s-a găurit; În buzunarul românilor, mâna care ia, nu dă

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, duminică, pe Facebook, că „balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE” a început să se găurească, afirmând că deocamdată „în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă”.

1151 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Balonul de promisiuni al PSD-ALDE s-a găurit; În buzunarul românilor, mâna care ia, nu dă

Dacian Cioloş: Balonul de promisiuni al PSD-ALDE s-a găurit; În buzunarul românilor, mâna care ia, nu dă

Balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE e sub mare presiune şi a început să se găurească. Preţul la carburanţi, dobânzile la credite....”, a precizat fostul premier Dacian Cioloş, pe Facebook.

Dacian Cioloş i-a transmis premierului Tudose că „e cam târziu” să remedieze situaţia prin invocarea unor scenarii catalogate drept populiste.

E cam târziu domnule premier Tudose să mai astupaţi găurile cu răfuieli populiste cu <duşmanii poporului>, doar-doar or uita românii cine a promis că o să ducă în buzunarul lor creşterea economică. Deocamdată în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă... Dar poate nu am văzut noi totul”, a conchis Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici