''De vorbă cu ministrul tău'': Membrii Guvernului vor discuta online, joia, cu românii

Guvernul lansează o serie de sesiuni online sub numele ''De vorbă cu ministrul tău'', astfel că în fiecare seară de joi, timp de o oră, miniştri, secretari de stat sau consilieri ai Executivului vor răspunde întrebărilor cetăţenilor pe teme de interes pentru aceştia.

945 afișări
Imaginea articolului ''De vorbă cu ministrul tău'': Membrii Guvernului vor discuta online, joia, cu românii

''De vorbă cu ministrul tău'': Membrii Guvernului vor discuta online, joia, cu românii

La prima discuţie online va participa ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, care va răspunde întrebărilor despre priorităţile Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC), transparenţa decizională, guvernare deschisă şi participativă, joi, 21 aprilie, la ora 20:00.

Discuţia va avea loc pe pagina de internet a Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Întrebările pentru ministrul Violeta Alexandru pot fi puse şi în timpul sesiunii, pe pagina de internet sau Facebook a MCPDC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici