Video Directorul SRI, audiat de peste şapte ore în Parlament. Hellvig, la sosire: "Am venit cu toată deschiderea să răspund la toate întrebările"

Directorul SRI este de peste cinci ore audiat în Comisia parlamentară de control a SRI, şedinţă ţinută cu uşile închise. Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI) Eduard Hellvig, a precizat miercuri că a venit la Parlament cu toată deschiderea să răspundă la toate întrebările Comisiei de control a SRI şi a arătat că această invitaţie reprezintă pentru el o "oportunitate".

1577 afișări

„Am venit la Parlament cu toată deschiderea să răspund la toate întrebările Comisiei. Pentru mine e o oportunitate. Am speranţa unui nou început în relaţia dintre Parlament şi SRI şi sunt convins că după această audiere vom avea răspuns la foarte multe dintre întrebările care au existat în spaţiul public", a spus Hellvig, înainte de audierea sa de către Comisia de control SRI.

El a precizat că la comisie au sosit şi documente clasificate, care vor fi puse la dispoziţia Comisiei pentru a lămuri aspectele care au fost în dezbaterea publică.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Comisiei SRI este în desfăşurare.

Conducerea SRI a fost invitată, săptămâna trecută, de către noua Comisie de control a SRI, pentru a discuta pe tema bugetului instituţiei pe anul 2007 şi pe tema trecerii în rezervă a generalului Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici