Dragnea, apel la vot: Duminică, 5 iunie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îi îndeamnă pe români să meargă la vot duminică ''cu mintea deschisă şi inima uşoară''.

674 afișări
Imaginea articolului Dragnea, apel la vot: Duminică, 5 iunie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani

Dragnea, apel la vot: Duminică, 5 iunie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani (Imagine: Marius Dumbrava/ Arhiva Mediafax Foto)

''Duminică, 5 iunie, vă îndemn să mergeţi la vot şi să puneţi ştampila pe aceia care credeţi că pot face cel mai mult bine pentru comunitatea în care trăiţi. România are nevoie de încredere, de stabilitate, şi de gospodari adevăraţi în fiecare din localităţile ei. Nu votăm pentru un candidat sau altul, ci votăm pentru noi, pentru copiii şi pentru apropiaţii noştri. Votăm pentru siguranţă, sănătate şi educaţie, pentru civilizaţie şi viitor. Mergeţi la vot cu mintea deschisă şi inima uşoară, fiindcă duminică, 5 iunie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani'', a scris Dragnea vineri seara pe Facebook.

Un apel similar a lansat şi preşedintele Klaus Iohannis.

''Dragi români, eu voi merge la vot duminică, cu ocazia alegerilor locale. Votul într-o democraţie este foarte important. Votul este, de fapt, felul în care cetăţenii participă efectiv la procesul democratic. Vă invit să mergeţi la vot duminică! Chibzuiţi bine, alegeţi oamenii potriviţi şi votaţi-i!'', a afirmat Iohannis prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook vineri, în ultima zi a campaniei electorale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici