Dragnea: Blaga, Videanu, Berceanu au cerut prefecţilor să şteargă înregistrările de la secţii speciale

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că, potrivit unor informaţii pe care le-a primit, democrat-liberalii Blaga, Berceanu şi Videanu au cerut prefecţilor, în urma întâlnirii pe care au avut-o la MAI, să şteargă imaginile filmate de camerele video la secţiile speciale.

25 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Blaga, Videanu, Berceanu au cerut prefecţilor să şteargă înregistrările de la secţii speciale

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Am primit informaţii că, în urma întâlnirii pe care au avut-o ieri (luni - n.r.) la MAI, domnii Blaga, Videanu şi Berceanu au solicitat prefecţilor să facă tot ce le stă în putinţă să şteargă imaginile filmate de camerele de luat vederi la secţiile speciale", a spus Dragnea.

El a arătat că PSD face apel la prefecţii din România să nu comită această ilegalitate.

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, marţi, că Blaga, Videanu şi Berceanu au avut o întâlnire la ministerul de Interne, care a avut drept scop acoperirea fraudelor pe care le-a făcut PDL, precum şi împiedicarea PSD de a face un dosar foarte bine pregătit despre fraudarea alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici