Video Dragnea, mesaj pentru şeful SRI: Prietene Edi, eşti de acord ca ofiţerii SRI să facă cercetări penale?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a lansat, joi, o întrebare către directorul SRI, Eduard Hellvig, deprre implicarea ofiţerilor SRI în cecretări penale şi dacă este de acord cu acest lucru.

2088 afișări

În 2016 trebuiau să iasă oamenii în stradă ca s-a dat OUG că s-a terminat codul penal? Nu am auzit nici când s-a modificat prin OUG de Ciolos si Prună care au legiferat ca ofiţerii SRI să facă cercetări penale", a spus Liviu Dragnea.

"Bunul meu prieteni Edi, esti de acord ca ofiterii SRI să facă cercetări penale? Aştept răspuns public sau în scris", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD a declarat recent, despre directorul SRI, că nu mai are susţinerea sa deoarece a cedat statului paralel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici