Dragnea: Prietenia şi sprijinul pentru Victor Ponta nu vor înceta niciodată

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că "prietenia şi sprijinul pentru Victor Ponta nu au încetat şi nu vor înceta niciodată", adăugând că nu vrea să comenteze declaraţiile fostului premier potrivit cărora s-ar fi răzgândit în ceea ce priveşte preluarea de către acesta a şefiei Camerei

766 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Prietenia şi sprijinul pentru Victor Ponta nu vor înceta niciodată

Dragnea: Prietenia şi sprijinul pentru Victor Ponta nu vor înceta niciodată (Imagine: Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a declarat despre relaţia sa cu fostul premier că "atitudinea, prietenia, sprijinul pentru Victor Ponta nu a încetat şi nu va înceta niciodată. Întrebat despre acuzaţia pe care i-o aduce Ponta, potrivit căreia luna trecută îl susţinea pentru şefia Camerei, iar acum s-a răzgândit, Liviu Dragnea a răspuns: ”Ţin enorm de mult la Victor Ponta, dar nu vreau să fiu nici istoricul lui, nici comentatorul cuvintelor lui. Îmi pare foarte rău, sincer”.

Victor Ponta a declarat marţi, la ieşirea de la şedinţa Comitetului Executiv, că el nu s-a autopropus pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, ci s-a bazat pe o declaraţie mai veche a lui Liviu Dragnea. ”Eu nu m-am propus. Vă dau declaraţia lui Liviu de acum o lună când zicea că vreau să fiu la cameră, acuma probabil că a gândit altfel şi e ok”, a declarat Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici