Liderul PSD, Liviu Dragnea, remarcă la adresa lui Victor Ponta legat de moţiune: ''Colegii să nu mai facă astfel de afirmaţii în public''

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a atras atenţia luni ''colegilor'' să nu mai vorbească public despre introducerea unei moţiuni de cenzură, spunând că decizia iniţierii unui astfel de demers îi aparţine lui.

464 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD, Liviu Dragnea, remarcă la adresa lui Victor Ponta legat de moţiune: ''Colegii să nu mai facă astfel de afirmaţii în public''

Liderul PSD, Liviu Dragnea, remarcă la adresa lui Victor Ponta legat de moţiune: ''Colegii să nu mai facă astfel de afirmaţii în public'' (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

''Câteodată îmi mai permit să nu urmez sfaturile unor oameni politici. Atâta timp cît răspunderea e a mea, voi merge după gândurile mele. Eu cred că toţi colegii mei din partid să înţeleagă apelul meu pe care îl fac astăzi: să înceteze să mai facă asemenea afirmaţii în public şi să le discutăm în partid. E un sfat prietenesc pe care îl dau tuturor colegilor care au, repet, au intenţii de bună-credinţă, dar decizia finală e la mine şi o vom lua în urma unor discuţii în partid'', a subliniat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a precizat că prioritatea partidului în perioada următoare va fi câştigarea alegerilor parlamentare şi impunerea unui prim-ministru din partea PSD.

Întrebat dacă ambasadorul României în SUA, George Maior, este luat în calul pentru şefia Guvernului, în contextul în care cei doi au avut o întâlnire zilele trecute, Dragnea a negat: ''Vă pot spune că nici nu e în intenţia PSD să facă aşa ceva. PSD are suficientă resursă umană să poată să propună un prim-ministru politic şi care poate să facă un guvern politic'', a menţionat liderul PSD.

Dragnea a mai spus că îşi doreşte ca după alegerile parlamentare de la finalul acestui an PSD să poată face majoritate în cele două camere ale Legislativului cu UNPR şi ALDE.

''Nu vom face alianţă cu PNL. Niciodată! (...) Să ajungem după alegerile parlamentare, sper să câştigăm alegerile parlamentare şi să avem posibilitatea să facem majoritatea cu UNPR şi ALDE, după acele alegeri şi îi vom prezenta domnului preşedinte Iohannis o propunere a noastră pentru funcţie de prim-ministru, o propunere care se va face atunci. Vă garantez că PSD are posibilitatea să propună un prim-ministru care să formeze un gruvern cel puţin la fel de bun ca guvernul care şi-a încheiat mandatul astă toamnă'', a ţinut să precizeze preşedintele PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici