DSP Bucureşti, evaluat de Ministerul Sănătăţii. Nelu Tătaru: Trebuie să reaşezăm fiecare DSP.

  • Ministrul Sănătăţii evaluează activitatea DSP Bucureşti
  • Nelu Tătaru: Bucureştiul este unul dintre sectoarele cu cel mai mare număr de personal
  • Tătaru: Rămâne de văzut dacă se va lua vreo măsură restrictivă pentru un anumit compartiment sau nu
  • Ministrul Sănătăţii a anunţat şi că DSP-urile din ţară vor primi centrale care să uşureze timpul de răspuns la apelurile oamenilor
1113 afișări
Imaginea articolului DSP Bucureşti, evaluat de Ministerul Sănătăţii. Nelu Tătaru: Trebuie să reaşezăm fiecare DSP.

DSP Bucureşti, evaluat de Ministerul Sănătăţii. Nelu Tătaru: Trebuie să reaşezăm fiecare DSP.

Ministrul a spus în cadrul unei vizite neanunţate la Timişoara că verifică fiecare compartiment al DSP Bucureşti. Nelu Tătaru nu a spus însă să concret când va încheia această evaluare şi când anume va lua decizii concrete legate de o eventuală reorganizare a instituţiei.

Dr. Tătaru a anunţat şi că angajaţii din Direcţiile de Sănătate Publică din ţară vor primi centrale cu ajutorul cărora să răspundă în timp util apelurilor primite de la oameni.

Nelu Tătaru a explicat că o astfel de centrală a ajuns şi la DSP Bucureşti, cu spirijinul STS-ului, dar şi că a detaşat spre aceste instituţii medici de medicină şcolară pentru a ajuta  la realizarea anchetelor epidemiologice.

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii:

“Acolo încă avem evaluare, evaluarea s-a făcut pe toate palierele, avem şi discuţii legate de decontări care trebuiau să se facă firmelor şi laboratoarelor care au efectuat testări pentru RT PCR în context Sars Cov 2, avem şi evaluarea personalului din fiecare departament, pentru că Bucureştiul rămâne unul dintre sectoarele cu cel mai mare număr de personal, 250 de persoane în contextual în care Ministerul are 380. Rămâne ca evaluarea fiecărui department să ne dea şi măsura a ce va urma, dacă se va lua vreo măsură restrictivă pentru un anumit compartiment sau nu. Deocamdată avem analiza şi la nivelul doamnei director de la nivelul DSP Bucureşti.

Unde avem acea infectare cu Covid sunt 70 de angajaţi în acel corp, trebuie să reaşezăm fiecare DSP. Vom avea o reevaluare din mers şi o modificare din mers. "

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici