Eugen Nicolăescu a informat Camera Deputaţilor că demisionează, după numirea ca viceguvernator BNR. Cine-i ia locul

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a transmis luni o informare conducerii Camerei Deputaţilor privind demisia sa din acest for, ca urmare a desemnării şi validării sale în funcţia de viceguvernator al BNR. El va putea fi înlocuit de Cristina Trăilă, următoarea pe lista PNL la alegeri.

932 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolăescu a informat Camera Deputaţilor că demisionează, după numirea ca viceguvernator BNR. Cine-i ia locul

Eugen Nicolăescu a informat Camera Deputaţilor că demisionează, după numirea ca viceguvernator BNR. Cine-i ia locul

Informarea privind demisia lui Nicolăescu figurează pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost votat săptămâna trecută de plenul reunit în funcţia de viceguvernator al BNR, urmând să ocupe locul rămas vacant prin demisia lui Bogdan Olteanu.

Postul său de deputat PNL ar putea fi ocupat de Cristina Trăilă, următoarea pe lista PNL de la alegerile parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici