EURO 2016 - Premierul Dacian Cioloş: România e mai bună, nu este o echipă de vedete, de personalităţi, ci una de tineri ambiţioşi

Partida de deschidere la EURO 2016 va fi câştigată de cine e mai bun, dar cred că România este mai bună, a spus premierul Dacian Cioloş, joi, la Paris, el adăugând totodată că echipa naţională nu este una plină de vedete şi personalităţi, ci reprezintă nouă generaţie tineri ambiţioşi.

1267 afișări
Imaginea articolului EURO 2016 - Premierul Dacian Cioloş: România e mai bună, nu este o echipă de vedete, de personalităţi, ci una de tineri ambiţioşi

EURO 2016 - Premierul Dacian Cioloş: România e mai bună, nu este o echipă de vedete, de personalităţi, ci una de tineri ambiţioşi (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

Întrebat de moderatoarea unei emisiuni a televiziunii franceze cineva va câştiga partida de deschidere a EURO 2016, Franţa sau România, premierul român a spus că "cel mai bun".

"Cei mai bun să câştige şi eu continui să cred că românii sunt cei mai buni. România nu este o echipă de vedete sau de personalităţi, dar este o echipă de tineri jucători, e o nouă generaţie şi ambiţia lor întăreşte cu adevărat şi face din România o echipă", a spus Cioloş.

Totodată, Dacian Cioloş a afirmat că fotbalul este o mare pasiune în România, fiind mulţi tineri care joacă acest sport, dar şi care susţin o echipă sau alta. De asemenea, şeful Executivului de la Bucureşti a precizat că mii de români au venit la Paris pentru a asista la meciul de deschidere al echipei României, dar şi pentru celelalte partide.

Moderatoarea emisiunii l-a mai întrebat pe Dacian Cioloş dacă în România a stârnit nelinişte informaţia că există riscul unor atentate teroriste la EURO 2016, iar premierul a răspuns afirmativ, reluând în acelaşi timp ceea ce a spus anterior şi anume că mii de români se vor afla în Franţa în timpul Campionatului European de fotbal pentru meciuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici