FOTO Imagini din sediul PNL, publicate de Ionel Dancă. „Dragi liberali, păziţi voturile românilor”

  • PNL a câştigat alegerile, apreciază Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.
  • El postează şi fotografii din sediul central al PNL, cu mai mulţi lideri liberali, alături de mesajul: „Dragi liberali, păziţi voturile românilor”.
3645 afișări
Imaginea articolului FOTO Imagini din sediul PNL, publicate de Ionel Dancă. „Dragi liberali, păziţi voturile românilor”

FOTO: Facebook Ionel Dancă

„PNL a câştigat alegerile! Să înceapă numărarea voturilor oficial. Dragi liberali, păziţi voturile românilor! Nu vă lăsaţi păcăliţi de manipulările pesediste. Dragi români, mulţumim”, scrie pe Facebook Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

El postează şi fotografii din sediul central al PNL, în care apar mai mulţi lideri liberali, printre care Ludovic Orban, Florin Cîţu, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, în picioare sau aşezaţi pe fotolii în jurul unei mese.

În centrul fotografiilor este premierul Orban care pare că face calcule, cel mai probabil după anunţarea rezultatelor exit-poll.

CITEŞTE AICI: Rezultate EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ora 21 CURS-Avangarde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici