FOTO Premierul a convocat conducerea ANAF şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe la Guvern

Premierul Mihai Tudose a convocat vineri, la Palatul Victoria, conducerea ANAF şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe pentru a discuta, petru a doua oară în această săptămână, despre colectarea TVA.

802 afișări
Imaginea articolului FOTO Premierul a convocat conducerea ANAF şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe la Guvern

Premierul a convocat conducerea ANAF şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe la Guvern

Bogdan Nicolae Stan, preşedintele ANAF şi vicepreşedintele ANAF, Sorin Cristian Giuvelea, au fost convocaţi la Palatul Victoria. Iniţial, discuţiile cu premierul urmau să se desfăşoare la ora 9.30, însă acestea au fost amânate pentru ora 14.00.

La şedinţă vor participa şi reprezentanţii Ministerului de Finanţe. Aceasta este a doua discuţie pe tema colectării TVA care are loc săptămâna aceasta.

"Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu-şi fac treaba... Avem o întâlnire programată cu el azi ( cu Bogdan Stan - n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului", a declarat Mihai Tudose în urmă cu câteva zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici