Frunda, Csaba şi Winkler, primii pe lista UDMR pentru PE

Consiliul Permanent al UDMR a decis, vineri, modificarea listei de propuneri cu candidaţii UDMR la PE, iar pe primele locuri se regăsesc senatorul György Frunda, senatorul Sogor Csaba, ministrul Iuliu Winkler, viceprimarul municipiului Oradea Rozalia Biro şi ministrul Korodi Attila.

1 afișare
Imaginea articolului Frunda, Csaba şi Winkler, primii pe lista UDMR pentru PE

Frunda, Csaba şi Winkler, primii pe lista UDMR pentru PE

Consiliul Permanent al UDMR a decis, la Târgu Mureş, ca restul listei cu candidaţii pentru PE să rămână neschimbată.

Această ultimă listă, asupra căreia s-a căzut de acord vineri, va fi supusă votului Consiliului Reprezentanţilor Unionali care ca avea loc sâmbătă la Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici