Gabriela Firea: Voi sta în public de 1 decembrie, fără să am onoarea să stau la tribună, nu am fost invitată/ La ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara că de 1 decembrie va merge la parada naţională şi va sta în public, printre bucureşteni, nefiind invitată la tribuna oficială şi nici la recepţia de la Cotroceni.

8378 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Voi sta în public de 1 decembrie, fără să am onoarea să stau la tribună, nu am fost invitată/ La ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv

Gabriela Firea: Voi sta în public de 1 decembrie, fără să am onoarea să stau la tribună, nu am fost invitată/ La ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

''Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună'', a spus ea la un post de televiziune. Gabriela Firea a afirmat că a fost uimită că nu a fost invitată nici la parada naţională, nici la recepţia de la Cotroceni.

Primarul a precizat că la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara că nu crede că vreun social-democrat va răspunde invitaţiei de 1 decembrie. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale pe care le au cei trei.

"Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii, care au fost luate în calcul, bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale", a explicat joi purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici