Video Gândurile lui Cristoiu: Liviu Dragnea e în campanie electorală. E în postura de victimă

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a început pe şest campania pentru prezidenţiale şi, la sfatul unor consilieri israelieni, a început să joace rolul victimei, afirmă Ion Cristoiu. Jurnalistul a explicat duminică, în emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”, că totul a început după şedinţa CN din 16 decembrie.

959 afișări

“Domnul Liviu Dragnea şi el e în campanie electorală. A început pe şest. Campania aceasta a început după şedinţa de consiliu din decembrie. Şi postura pe care merge el, am înţeles că consilierii sunt israelieni, este aceasta: el, Liviu Dragnea, este un om care n-are putere, aţi observat? El cere, el personal....nu poate. Pe de o parte Guvernul nu-l mai ascultă, aţi observat, nu?”, a afirmat Ion Cristoiu.

Jurnalistul subliniază că astfel Dragnea s-a pregătit pentru a contracara reproşurile din partea electoratului că e totuşi şeful PSD, partidul de guvernământ, şi ar fi trebuit să se impună.

“Da, dar când vrei să candidezi, vii cu..., că altfel vine poporul şi spune <Domnul Dragnea, păi nu eraţi şef?> <Nu eram domnule şef, aţi văzut cât mult m-am, aţi văzut până şi Comisia de Buget Finanţe mi-a respins>, da? (...) e în postura de victimă >”, a explicat Ion Cristoiu, referindu-se la amendamentele lui Dragnea privind tăierea bugetelor serviciilor pentru a redirecţiona banii către programe de sănătate.

Totodată, jurnalistul a subliniat că pentru succesul unei campanii prezidenţiale soluţia victimizării, a plasării în opoziţie faţă de propriul partid este pentru Dragnea o metodă facilă de a preveni sancţiunile din partea electoratului.

“Ca să poţi să câştigi într-o campanie electorală prezidenţială e mult mai uşor să fi în opoziţie, adică vii şi spui, eu n-am putut să fac, altfel vine poporul şi spune: <Dragnea de ce să te votăm, c-ai fost la putere?> Şi Dragnea spune: <Eu, Doamne fereşte, n-aţi văzut?>. E în opoziţie în propriul partid. Nu, el nu poate să facă nimic săracul şi atunci sigur că trebuie să-l votăm”, a mai spus Ion Cristoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici