Video Gândurile lui Cristoiu. Top 5 politicienii săptămânii: „Rovana Plumb a făcut o mare greşeală” | VIDEO

Top 5 politicienii săptămânii, realizat de Ion Cristoiu, este deschis de liderul PNL Ludovic Orban, fericit că vede „o friptură” la orizont, respectiv guvernarea prin dărâmarea Cabinetului Dăncilă, şi închis de Rovana Plumb, care nu a ştiut să zică nu atunci când i s-a oferit friptura.

3105 afișări

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 - Rovana Plumb, europarlamentar PSD

“Este Rovana Plumb, nu pentru că a fost respinsă, aici Traian Băsescu a avut o tresărire chiar interesantă pentru care m-a uimit cât de bună era în care a spus că de fapt sunt şi alte propuneri dubioase, dar s-a luat numai propunerea noastră şi propunerea Ungariei. Cred că noi am făcut o mare greşeală mai ales Rovana Plumb, adică dacă ştii că eşti vulnerabil mai ales acolo, nu te duci. Păi tocmai de aceea, dacă mâine mi s-ar propune mie un post de ministru, eu l-aş refuza dintr-un simplu motiv, sa nu mai spun de faptul că sunt bătrân, domnule dacă mă propuneţi începe o discuţie, că a lucrat în presa comunistă, până mă explic eu, tu dacă te ştii chiar corect dar vulnerabil ca imagine îi spui doamna premier nu mă duc că, chiar dacă tu te ştii corect, domnule e imaginea despre mine, ăia o să mă lucreze şi o să mă trezesc... Deci din punctul acesta de vedere nu înţeleg de ce a avut ambiţie pentru că e de 100 de ori mai grav pentru ea această respingere decât dacă spunea domnule mi s-a propus şi am refuzat. E o mare problemă aici, nu numai la ea, la politicienii români care când li se oferă o friptură nu ştiu să zică nu”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Klaus Iohannis, preşedintele României

„Pe locul 4 este domnul Klaus Iohannis care s-a dus şi el în America să fie şi el pe acolo să facă o poză şi care pilotează această cădere a Guvernului Dăncilă şi dacă se va face guvern minoritar va trebui să-şi asume guvernul lui şi va rămâne în octombrie fără temă, că dacă a căzut guvernul...Temă de campanie ce ar putea să ducă la o prezenţă a dreptei, deci în primul rând ca să spun nu cred că doamna Dăncilă dacă pică guvernul, pică şi din candidatură, poate chiar să câştige. S-ar putea ca masele pesediste să iasă la vot împotriva lui Iohannis. Adică nu este exclus, eu sper că îi dă Dumnezeu atâta minte că, căzând din funcţie, eu nu cred în teoria vehiculată, teoriile, că dacă ea nu va mai fi premier nu va mai fi candidat, nu are cum, s-a înscris în cursă. Poate să avem un efect negândit cum ar veni anume că pesediştii, primarii, activul, să iasă să spună ia să ieşim noi să-i dăm una în bot lui Klaus Iohannis, să ştiţi că este riscul ăsta mare, iar ea intrând în opoziţie nu mai e obligată să fie atât de prudentă, poate să muşte din duşmanul de la Cotroceni. Deci din punctul ăsta de vedere nu ştiu reacţia, dar clar electoratul de dreapta nu mai iese la vot”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 3 - Alexandru Cumpănaşu, candidat la Preşedinţie

“Pe locul 3 este domnul Alexandru Cumpănaşu care a reuşit să-şi strângă semnăturile, să fie candidat. Este candidatul cel mai atacat, nu am înţeles nici acum, în definitiv candidează, ceva e în neregulă. Eu sunt unul din cei care îl susţine dintr-un simplu motiv îmi lasă impresia cel puţin până acum că le strică balul. Da, din punctul ăsta de vedere eu chiar văd din punct de vedere democratic o campanie mai fierbinte. Măcar el sper, dacă o fi şi el al cuiva o să mă dezamăgească, că măcar faptul că le strică nişte jocuri se vede din campania de presă care toată presa prezidenţială e împotriva lui”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 2 - Viorica Dăncilă, prim-ministru, preşedintele PSD

„Pe locul 2 este Viorica Dăncilă care a reuşit rara performanţă de a se duce în America în timp ce aici i se pregăteşte o moţiune de cenzură. Îmi amintesc de domnul Răzvan Ungureanu care tot aşa s-a dus la Varşovia în timpul ăsta se pregătea... Nu am înţeles nici acum de ce s-a dus în America şi dacă ştia că nu va fi primită de vicepreşedinte de ce a mai anunţat că va fi primită de vicepreşedinte. A fost un eşec această vizită absolut inutilă, nu am înţeles de ce, dar probabil că au fost nişte şmecheri pe acolo pe lângă ea care i-au zis lasă că vă aranjăm noi, mergeţi”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1 - Ludovic Orban- preşedintele PNL

„Pe locul 1 este domnul Ludovic Orban care vede aşa friptura la orizont, este tot mai vesel, deja bănuiesc şi îmi imaginez că în jurul lui s-au adunat... Eu stau vizavi de PMP şi de fiecare dată când trec pe acolo şi îmi parchez şi maşina mulţumesc lui Dumnezeu că nu-i partid de guvernământ, vă imaginaţi dacă aş sta vizavi de PNL? Câte tiruri cu găini, cu saci de porumb, cu carne, bănuiesc ce e acum în jurul lui domnul Orban, sunteţi de acord, cred că e aşa un fel de paşă”, a conchis Ion Cristoiu.

Taguri:
cristoiu,
partide,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici