Geoană: Diferenţa fundamentală dintre mine şi Băsescu este că eu nu am niciun dosar penal

Candidatul PSD Mircea Geoană a declarat, joi seară, că între el şi Traian Băsescu există o diferenţă fundamentală, şi anume faptul că el nu are niciun dosar penal, aşa cum avea actualul preşedinte atunci când a candidat în 2004, dosar care este suspendat dată fiind imunitatea şefului statului.

24 afișări
Imaginea articolului Geoană: Diferenţa fundamentală dintre mine şi Băsescu este că eu nu am niciun dosar penal

Geoană: Diferenţa fundamentală dintre mine şi Băsescu este că eu nu am niciun dosar penal (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"E o diferenţă fundamentală între mine şi domnul Băsescu. Eu candidez la Preşedinţia României fără să nu am niciun dosar penal aşa cum aţi avut dumneavoastră înainte să candidaţi şi care este suspendat datorită imunităţii prezidenţiale. Asta e diferenţa între noi doi", a susţinut Mircea Geoană.

El a completat că diferenţa dintre el şi Băsescu este că el nu are niciun fel de dependenţă faţă de nimeni.

"Am o singură dependenţă, faţă de oamenii care m-au votat, şi de aceea în anii de politică pe care i-am făcut nu a apărut niciun fel de element cu privire la integritatea şi cinstea mea. Şi voi veghea ca să rămâna aşa şi după ce ajung la Cotroceni", a conchis Geoană.

Traian Băsescu nu a ţinut să dea o replică afirmaţiilor lui Mircea Geoană.

Urmăreşte aici dezbaterea live!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici