Geoană, după cutremurele din Turcia: Unitatea şi solidaritatea ne ajută

Nu ne putem feri de calamităţile naturale, dar este foarte important felul în care, în astfel de momente, unitatea şi solidaritatea ne ajută să trecem peste ele, spune, luni, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, referindu-se la situaţia din Turcia.

371 afișări
Imaginea articolului Geoană, după cutremurele din Turcia: Unitatea şi solidaritatea ne ajută

Sursa foto: MediafaxFoto

Mircea Geoană a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de solidaritate cu poporul turc.

„Vreau, în primul rând, să îmi exprim solidaritatea faţă de poporul turc şi în acest moment cumplit. Nu ne putem feri de calamităţile naturale, dar este foarte important felul în care, în astfel de momente, unitatea şi solidaritatea ne ajută să trecem peste ele”, spune Mircea Geoană.

Potrivit secretarului general adjunct al organizaţiei nord-atlantice, „NATO este în contact direct atât cu preşedintele Recep Erdogan, cât şi cu ministrul de Externe Mevlut Cavusoglu, pentru a oferi orice ajutor este necesar”.

„Vreau să salut, de asemenea, atitudinea şi reacţia României care, ca de fiecare dată când astfel de calamităţi au lovit ţări aliate, a fost printre primele state ce s-au mobilizat pentru a oferi asistenţă şi sprijin”, adaugă Geoană.

Bilanţul cumulat al cutremurelor produse luni în sud-estul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria, depăşeşte 2.600 de morţi, potrivit noilor date furnizate de autorităţile turce, de Administraţia de la Ankara şi de Naţiunile Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici