Geoană, pe Facebook: Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a postat, marţi seară, pe pagina sa de Facebook, mesajul "Vreau să pun punct speculaţiilor. Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!".

328 afișări
Imaginea articolului Geoană, pe Facebook: Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!

Geoană, pe Facebook: Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vreau să pun punct speculaţiilor. Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!", a scris Geoană pe Facebook, în jurul orei 18.15.

BPN al PSD a decis, luni, înlocuirea lui Mircea Geoană în funcţia de preşedinte al Senatului cu Titus Corlăţean. Imediat după şedinţa BPN în care decizia a fost luată, în absenţa lui Geoană şi cu doar un vot împotrivă, Victor Ponta a mers la grupul PSD din Senat. La reuniunea grupului, la care a fost prezent şi Geoană, decizia a fost din nou supusă la vot, fiind înregistrate cinci abţineri şi niciun vot împotrivă.

După şedinţa grupului, Mircea Geoană a declarat că decizia este "pripită şi nejustificată", că aceasta face rău partidului şi este determinată de "interese meschine". Geoană a apreciat că decizia conducerii PSD reprezintă "o greşeală strategică", pentru că aceasta va duce la pierderea de către social-democraţi a poziţiei de preşedinte al Senatului. El a adăugat că, de fapt, "va fi oferită pe tavă" această funcţie puterii.

Ion Iliescu şi Adrian Năstase au anunţat, marţi la prânz, că PSD nu va mai solicita revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât partidul riscă să piardă şefia Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici