Geoană: Sunt voci în PSD care susţin că dosarele lui Năstase sunt "supă reîncălzită"

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că la reuniunea grupurilor parlamentare PSD au existat voci care au susţinut că dosarele lui Adrian Năstase sunt "o supă reîncălzită", care ascunde o doză puternică de politic şi electoral.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Sunt voci în PSD care susţin că dosarele lui Năstase sunt "supă reîncălzită"

Geoană: Sunt voci în PSD care susţin că dosarele lui Năstase sunt "supă reîncălzită" (Imagine: Mediafax Foto)

"Au existat voci care au susţinut că dosarele domnului Năstase sunt practic aceeşi supă reîncălzită şi că există o puternică doză de politic şi electoral în spatele acestor dosare", a precizat Geoană, răspunzând unei întrebări despre faptul că la reuniune au fost persoane care au solicitat sprijin pentru Adrian Năstase la votul din Parlament.

Geoană a adăugat că, în ceea ce priveşte votul din Parlament, acesta va fi decis în cadrul grupului parlamentar PSD.

"Evident, va trebui să respectăm procedurile parlamentare şi să lăsăm grupurilor parlamentare, din Camera Deputaţilor, în speţă, analiza şi decizia cu privire la acest subiect", a spus Geoană.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut, la începutul lunii ianuarie, Camerei Deputaţilor să se pronunţe cu privire la formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Adrian Năstase - fost premier PSD - pentru dare de mită, luare de mită şi şantaj.

Citeşte şi:

Procurorii au pus sechestru pe un cont a lui Năstase

Adrian Năstase, deferit justiţiei

Năstase: Dosarul "Trofeul calităţii" e aberant

Kovesi cere Camerei să se pronunţe privind începerea urmăririi penale a lui Năstase

Documentele Parchetului în cazul Năstase, trimise Comisiei juridice

Dana Năstase lua deciziile privind materialele de campanie ale soţului - rechizitoriu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici